Peotoidud  » Jõulud

Virsikukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihtne ja maitsev virsikukook, mille põhja võib eelnevalt valmis küpsetada.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega tainas ja lase u 30 minutit külmas seista.
Pane tainas 25 cm läbimõõduga koogivormi ja tõsta külma, kuni tainas taheneb veidi.
Küpseta 175 kraadi juures u 20 minutit ehk kuldpruuniks.
Jahuta.
Enne serveerimist sega täidis, täida eelküpsetatud põhi täidisega.
Kaunista õhukeste persikuviilude ja metsamarjadega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
elts2 28.jaan 2007 14:48
Ka mina tegin analoogilise tordi pojale sünnipäevaks ning kasutasin kapis olevaid puuvilju ja marju ning keskele pole söödav roos, see on "triumf"
merkakuusk 10.apr 2006 18:31
autoliikudeks tahaks kooki
1