Peotoidud  » Jõulud

Pehme virsikukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Hõrk ja õrnamaitseline kook
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Poolita virsikud ja puhasta kividest, lõika õhukesed viilud.
Sulata või ja suhkur pannil ning lisa kaneelikoor, õhukesed virsikuviilud ja kuumuta.
Võta virsikuviilud ja kaneelikoor välja.
Keeda edasi kuni jääb u 1 dl kastet järgi.
Sega või ja suhkur, lisa ükshaaval munad (sega igakord korralikult).
Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja lisa ettevaatlikult kastmele.
Pane tainas u 1 ½ liitrisesse koogivormi ning jaota virsikuviilud ühtlaselt.
Küpseta 175 kraadi juures u 45 minutit, ehk kuni kook on läbiküpsenud, proovi tikuga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
PisikeLiisi 31.juuli 2007 00:12
Kook oleks parem, kui virsikuid panna rohkem, nii sisse kui peale. Suhkrut peaks ka veidi vähemaks võtma.
1