Peotoidud  » Jõulud

Lihavorst

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Toorvorst. Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.
Valmistusaeg: üle 60 min

2-4 tundi.

Kogus: 1 portsjon
 
Pane soolikad 1 tunniks külma vette. Lase looma ja sealiha ning pekk läbi hakklihamasina. Lisa puljong ja maitseained. Sega korralikult käega või köögimasinaga. Keeda või prae prooviks veidi ja maitse, vajadusel maitsesta juurde. Täida puhastatud sooled ja seo puuvillase nööriga sobivad pikkused vorstiks. Vorstid sobivad sügavkülmutada; toorelt kilekotti pakitult või keedetult. Keeda: Kuumuta vorsti nõrgal kuumusel u 20 minutit.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristel 22.nov 2009 14:10
Eelmisele: Rumal küsimus, et kas kartulit süüakse toorelt või keedetult. Esiteks teab igaüks kõige paremini, mismoodi ta kartulit valmistab. Minu pärast söö toorelt ja koortegagi, kui sulle meeldib (milles ma sügavalt kahtlen).
Milleksküll 21.dets 2005 08:40
Kuhu pannakse kartulid ja piim, kas need on lisandid? Muide kas neid kartuleid süüakse vorsti juurde toorelt või keedetult? Hinne-see retsept ei ole nulli ka väärt.
1