Peotoidud  » Jõulud

Kapsad põrsalihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Triin Saue
Hästi tavaline ja lihtne jõulutoit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigata viiludeks, pruunistada kastrulipõhjas aeglaselt nõrgal kuumusel (tumepruuniks). Sibul lõigata ratasteks, panna korraks liha juurde pruunistuma. Maitsestada liha sidrunipipra ja soolaga. Õunad lõigata lohkudeks ja panna kastrulisse liha juurde. Lisada puljong ja ribadeks lõigutud kapsas. Hautada kaane all u 20 minutit, kuni kapsas on pehme. Lõpuks panna tomativiilud toidu peale ja lasta pisut aega kuumeneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa