Peotoidud  » Jõulud

Sealiha teki all

Keskmine hinne: 3.24 Allikas: erakogu Autor: ketu1
Maitsev seapraad seentega
Kogus: 1 portsjon
Sibul praadida kuldseks, tükeldada tomat, šampinjonid.
Segada need komponendid, ning maitsestada soola, pipraga ja segada majoneesiga.
Seejärel vasardada sealihalõigud õhemaks, ning praadida mõlemalt poolt, maitsestada soola, pipra, liha üldmaitseainega.
Siis asetada šampinjonisegu lihaviiludele, ning asetada kõige peale viilujuust.
Küpsetada ahju 200º C juures, ning hoida nii kaua kuni juust peal sulab.
Serveerida friikartuliga, või ahjukartuliga, lisandiks kurgisalat (Toome salat)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
legri 05.dets 2012 12:14
Soovitan katsetada ka konserv. ananassiga. Väga maitsev tuleb.
Agnes 29.okt 2012 09:47
Tõeliselt hea ja maitsev söök,seened andsid hea ja erilise maitse,toit sai mahlane ja maitses kõigile
dannyy 07.veeb 2012 18:25
Väga lihtne valmistada ja samas super maitsev :Y
Kerli 08.sept 2011 10:13
Hinne ka
Kerli 08.sept 2011 10:13
Väga väga hea! Liha praegu ahjus :P
siirikirikal 02.märts 2011 12:39
Ühest dl peaks küll olema.
kaidi 02.märts 2011 12:14
´tere! kui palju seda majoneesi panema peab?
evatüdruk 15.veeb 2011 12:39
Tegin sea välisfileega ning mitte ahjus vaid pliidi peal malmpotis (pruunistasin ja hautasin liha kergelt, enne kui seenesegu lisasin). Liha jäi mõnus ja pehme ning seened andsid huvitava maitsenüansi. Kindlasti teen teinekord veel!
tuuli 08.dets 2010 14:21
Hakkasin "teki all"lihaga katsetama aasta tagasi ja sööjad nii kiitsid,et oleksin võinud aasta otsa seda valmistada.Põhikompo-
nent on ikka liha,tomat ja juust(olen peale tekiks pannud ka suitsujuustu viile,väga omapärane maitse tuleb).Seente sort pole üldse tähtis ja sibula olen ka enne kergelt pruunistanud. Taoli-
selt valmib ka teine super liha: liha "prantsuse" moodi:klopitud liha kergelt pannil pruunistada,maitses-
tada ja ahjuplaadile,kuhu igale lõigule 1 cm.paksune sibulakate.Saab väga mahlase ja poolmagusa liha.:Y:Y:A
kätc 06.dets 2010 21:51
super hea!:Y
Võrratu 17.sept 2010 12:39
ahh jaa kõrvale tegin keedu kartulit ja kurgi tomati salat see meie pere lemmik ja sobis liha kõrvale väääga hästi nii et proovige järgi;)
Võrratu 17.sept 2010 12:35
proovisin järgi ja tuli imehea ainult et tiba soolane sai.Järgmine kord ei maitsesta liha kuna majonees ja juust on ise ka soolased.Aga muidu nämma:):P
pisike 16.sept 2010 14:55
Supper hea tuli :Y soovitan proovida;)
Rene 11.apr 2010 19:30
väga maitsev ja mõnus :P
Anni_ 19.jaan 2010 19:51
Päris hea toit sai. Järgmine kord teen, siis tean, mida natuke vähem/rohkem panen. Ma poest võtsin küll kõige väiksema purgi shampinjone, aga sai ikkagi natuke palju :P Panin BBQ maitseainet lihale - sobis minu maitsega hästi! Panin lauale koos ahjukartulitega. Soovitan teha, päris hea ja üsna lihtne õhtusöök!
marggo 17.aug 2009 19:21
Tegin kukeseentega ja väga hea sai
Hindaja 26.apr 2009 16:58
väga väga maitsev ja lihtne teha
Annika 14.apr 2009 18:27
Algul mõtlesin teha teist rooga aga otsustasin siiski selle kasuks ja ei pidanud pettuma, mitte sinna poolegi.kasutasin sealiha tükke, maitsestasin cayanne pipra ja lihaüld maitseainega. Seened olid värsked ja lisasin sinna lisaks majoneesile veel tl sinepit ja spl hapukoort aa ja tomateid panin ka 4 ( meeldib lihtsalt nii ) ja ütleme niii et SUPER SUPER SU-
PER:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Atsinna 23.märts 2009 10:36
Palju kiitvaid sõnu saanud toit, kuigi paljud ei ole proovinudki .Mina tegin ära ja väga maitsev oli. Marineeritud seeni ei olnud, sobisid värsked samuti. Teen kindlasti veel.
põrks 19.veeb 2009 09:13
Väga maitsev, mina kasutasin värskeid shampinjone.
punane sibul 24.jaan 2009 19:38
Tegin juba mitmendat korda, sest see on mehe lemmik :) Küsib pidevalt, et millal jälle seda teen. Täna muidugi aitas ta ise kaasa :P Väga hea retsepti on keegi välja mõelnud - lihtne teha ja väga hea maitsega. Kusjuures ma praen koos sibulaga ?ampinjonid ka läbi..kuigi vahet vist pole :D
Ansku 05.jaan 2009 18:39
Tegin seakaelakarbonaadist ja värskete austerservikutega. Tuli ka väga hea välja, tõeliselt mahlane. Lasin seened ka kergelt panni pealt üle, kuna varasem kogemus nende seentega puudus, kuigi ka neid võib süüa päris toorelt. Kodus oli vaid light juustu ning selle alla riivisin natukene tugevamaks maitseks ka parmesani juustu, sobis väga hästi.
NurrMarta 25.dets 2008 17:43
Tõesti väga maitsev. Tegin sea välisfilee tükkidest, aga oleks ehk võinud kaelakarbinaad olla, veel mahlasem. Kuigi juust ja majonees andsid piisavalt rasva juurde :) Mina praadisin sibula enne pannil kuldseks ja siis ladusin lihatükkidele. Seened olid marineerimata, aga ikka head.
Anali 19.dets 2008 19:23
See on väääääga hea. ( Y ) Olen seda restoranis ka söönud. ( Y ) Häääääästi hea toit. ( L )
cerafill 19.dets 2008 16:15
see tundub nii hea, et panui suu juba vett jooksma
12