Peotoidud  » Jõulud

Viigimarjakook

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Mari
Hõrk kook viigimarjadega
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Viigimarjad pesta ja lõigata ribadeks. Rosinad pesta ja kuivatada, seejärel segada viigimarjade ja vähese jahuga. Rasvaine vahustada suhkruga, lisada ükshaaval munakollased, sidrunimahl ja riivitud koor, seejärel hakitud mandlid. Hästi kohevale või- ja munavahule segatakse juurde küpsetuspulbriga segatud jahu ja lisatakse viigimarjad ja rosinad. Kõige lõpuks lisatakse kõvaks vahustatud munavalged. Tainas panna määritud vormi, katta fooliumiga ja küpsetada 150-170 kraadi C juures kuni 1 tund. 15 minutit enne valmimist eemaldada foolium. Jahtunud koogile raputada tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa