Peotoidud  » Jõulud

Jõulutiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Alexandra Zazzis Autor: Toidutare
Pidulik magustoit jõululauale.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit + u üks tund enne serveerimist jahedas.

Vahusta munakollased 2 sl suhkruga vähemalt 15 minutit. Lisa toorjuust, liköör ja riivitud apelsinikoor vahustatud munakollasesse ja sega siledaks kreemiks. Vahusta munavalged 2 sl suhkruga tugevaks valgeks vahuks ja sega ettevaatlikult munakollaseseguga. Võta magustoidupokaalid, kata põhi kreemiga, tee piparkoogid tükkideks ja kasta tükid kohvi sisse, pane kohe kohvised piparkoogid klaasi kreemi sisse. Täida klaas kreemiga. Puista peale kaneeli ja kakaod. Kaunistauseks võid panna väheses suhkruvees keedetud apelsinikoore. Tõsta vähemalt üheks tunniks külma.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mai 30.dets 2009 19:25
mina panin mandliessentsi alkoholi asemel. Ja osa mascarponest asendasin kodujuustuga - veits teise konsistentsiga tuli, aga väga hea ikka
NurrMarta 21.dets 2009 19:19
KaisabethK - kuigi suur kogus see just ei ole, aga samas on tegemist suhteliselt rammusa magustoiduga. Julgeks arvata, et 4 magustoidupokaali. Eks see jagajast olene :)
KaisabethK 21.dets 2009 13:56
Kui suure koguse sellest retseptist saab?
ardamtii65 18.dets 2007 15:27
Ääretult maitsev ja hõrk
Favoriit 21.nov 2007 16:48
Super hea tuli välja. Alkoholi asemel panin rummiessentsi ja peale riivitud tumedat šokolaadi.
1