Peotoidud  » Jõulud

Lambalihasült

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lisandiks sobivad keedetud kartul, mädarõigas, sinep, äädikas.
Kogus: 1 portsjon
 
Pane liha külma veega keema, riisu vaht.
Lisa maitseained, till ja tükeldatud sibul.
Keeda tasasel tulel kaane all u 1-1½ tundi. Jahuta.
Võta liha veest välja ja riisu rasvaine puljongilt.
Puhasta liha kondist ja rasvast.
Lõika tailiha väikesteks tükkideks.
Pane ˛elatinilehed 5-minutiks külma vette.
Võta lihakeeduveest 5 dl ja lase keema tõusta.
Maitsesta veini ja suhkruga.
Võta zhelatinilehed veest välja jasulata puljongis.
Sega tükeldatudliha ja hakitud till, jaga vormidesse ja valapeale maitsestatud puljong.
Tõsta külmutuskappi tarretuma.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rita 18.dets 2012 15:13
Ei tea, milleks siia veeel zelatiini vaja on, lambaliha on kõige paremini tarretuv liha. Mina teen küll ilma ja külmas kohas on tunniga sült valmis
lill 22.dets 2010 08:23
Võrratult hea sült, tasub proovida
lill 22.dets 2010 08:23
Võrratult hea sült, tasub proovida
1