Peotoidud  » Jõulud

Ämmapiparkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome Autor: Triinu
Piparkoogid
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maitseained kuumutatakse siirupis ja jahutatakse.
Või vahustatakse suhkruga, segatakse hulka muna ja jahtunud siirup, rõõsk koor ja soodaga jahu.
Sõtkutakse taigen ja hoitakse külmkapis järgmise päevani.
Taigen rullitakse 3 mm paksuseks, vormitakse piparkoogid ja küpsetatakse 200°C ahjus umbes 7 minutit.
Kaunistatakse suhkruvõõbaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anka 5 30.dets 2009 22:12
Soovitan proovida! Tõeliselt maitsvad piparkoogid! Nii mõnedki tuttavad küsisid retsepti. Hakkan varsti uuesti tegema
mammukake 22.dets 2009 17:20
ups,praegu märkasin et kakaod ei olnudki ette nähtud...vabandust..-
minu viga:D
mammukake 22.dets 2009 17:19
siirupi tegin ise suhkruga mõnusa tumepruuni,välja jätsin kakao ja koort lisasin pool kogusest ja tulemus on jammmii:)
küpsetaja 18.dets 2009 18:06
kavatsen täna neid teha loodan et tuleb hästi välja!:P kuid mina panen piparkoogimaitseai-
net kus on kõik vajalikud maitseained sees olemas! :D
soesuvi 24.dets 2008 13:55
Soesuvi leidis, et proovib t6esti jargmine kord ka ilma kooreta, aga praegu, isegi liigse koorega (1 klaas) ei olnud ka halb. Maitsev ja teen kindlasti veel. Siirupi asemel oli mesi ja lisasin ka apelsinikoort, riivitult.
konnad2 31.dets 2007 07:39
tegin selles retseptis muudatusi- j@tsin @ra koore ja sooda- ning tulemus on super. minu tutvusringkonnd siin kanadas jumaldab neid piparkooke. siirupin kasutan melassise siirupit- tume siirup suhkruroost.
maialiisa 23.dets 2007 14:39
kas rõõsa koor kogus on ikka täpne?
1