Peotoidud  » Jõulud

Heledad piparkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome Autor: Triinu
Jõuluküpsised
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Margariin (või), suhkur ja siirup hõõrutakse segi, lisatakse kaneel, ingver, mandlid, vähese jahuga segatud sooda ja ülejäänud jahu.
Taigen vormitakse umbes 5 cm pikkusteks kangideks ja pannakse külma.
Seejärel lõigatakse kangidest ½ cm paksused viilud ja küpsetatakse nõrgas kuumuses (190°C) helepruuniks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
brussakas 07.jaan 2010 12:49
see retsept on ühest toredast jõuluraamatust, mis minulgi kodus. paluksin aga targematelt (mõni admin ehk) nõu ehk valmistamisõpetuse veidi pikemat lahtiseletamist, et asi oleks kindel. nimelt, kas tõesti peaks lihtsalt margariini, suhkru ja siirupi kokku hõõruma? ja kas mandlid peab tõesti tervelt panema? ma ei kujuta seda väga ette :) tahaksin lihtsalt väga, et minu heledad piparkoogid hästi välja tuleks, olgugi et jõulud on läbi! :p
terrinunnu 23.nov 2005 16:13
oli palju kasu nämmmm
terrinunnu 23.nov 2005 15:55
miks ei ole taina retsepti
1