Peotoidud  » Jõulud

Kanalihasült

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Lisandiks sobivad keedetud kartul, äädikas, sinep, mädarõigas.
Kogus: 1 portsjon
 
Puhastatud kana pestakse ja lõigatakse tükkideks ning pannakse külma veega keema, nii et vesi üle kanaliha ulatub.
Keema tõusnud vedelikult riisutakse vaht, keedetakse nõrgal tulel edasi.
Broileri keetmisel lisatakse maitseained kohe pärast vahu korjamist, vanema kana puhul siis kui liha on pool pehme.
Keetmise ajal riisutakse ära pealetõusev rasv (rasv rikub vedeliku maitset).
Pehme ja luudelt eralduv liha tõsta vedelikust välja jahtuma. Kurna vedelik, vajadusekorral selita .
Zhelatiin leota külmas vees, siis sulatakse kuumaveevannis ja lisatakse kurnatud vedelikule.
Jahtunud liha lõigatakse terava noaga väiksesteks kuubikuteks ja segatakse vedelikuga.
Külma veega niisutatud vormide või kausside põhjale asetatakse peterselli- või tillilehti, porgandi-, kurgi-, tomati- ja munaviile.
Sült tõstetakse ettevaatlikult peale ja hoitakse külmas kohas, kuni kallerdub.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
taimi5 06.aug 2008 14:23
super
rasedake 26.nov 2005 18:59
ee, nämm
1