Peotoidud  » Jõulud

Hautatud hapukapsas õunaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Hautatud hapukapsad õuntega.

Hauta kapsad vähese vee ja rasvaga.
Lisa tükeldatud õunad ja sibul ning hauta.
Maitsesta soola ja suhkruga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
j22karuloom 20.dets 2012 14:43
"suhkru asemel võiksid kasutada ka rosinaid, siis saavad seda süüa ka diabeetikud." - see pole just kõige teadjam jutt.. diabeetikute jaoks on fruktoos või sahharoos veresuhkru tõusu osas samaväärne. Loomulikult sisaldavad rosinad aga väärtuslikke mineraalained ja ka vitamiine. Need on aga kõigile kasulikud, mitte vaid diabeetikutele :)
tuuli 08.dets 2010 14:41
Enda-ja teiste arvates olen hea kapsategija,aga praekapsast tehes olen alati pannud porgandit aga peaks ära proovima ka õuntega.:O
sotlane 23.dets 2008 13:57
suhkru asemel veidi mett ja muidugi hanerasva!
Nelts 30.aug 2005 21:50
suhkru asemel võiksid kasutada ka rosinaid, siis saavad seda süüa ka diabeetikud. Ära karda, rosinaid ei jää seal sees nähagi!
1