Peotoidud  » Jõulud

Südamesaiakesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Jōulualbum Autor: Triinu
Jõulusaiakesed
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sulatada pärm käesoojas piimas, lisada muud ained ja lõpuks sulatatud või või margariin.
Sõtkuda taigen ühtlaseks ning lasta kerkida soojas kohas kahekordseks.
Jagada taigen kaheks osaks.
Voolida osad umbes 20 x 30 cm suurusteks ribadeks.
Vormida taignast südamekujulisi saiakesi. Seda on hea teha väikese südamekujulise vormiga, kui see on olemas.
Siis asetada saiad küpsetuspaberi peale, katta rätikuga ja panna sooja kohta kerkima.
Määrida kerkinud saiakesed munaga ja riputada peale kaunistuseks nonparelle (saadaval on ka värvilist pärlsuhkrut) ning torgata iga südamekese keskele külmutatud või konservkirss.
Küpsetada ahjus 225 kraadi C juures 8 - 12 minutit (olenevalt saiade paksusest).
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa