Peotoidud  » Jõulud

Kõrvitsasaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Jōulualbum Autor: Triinu
Jõulusaiakesed
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kõrvits koorida ja peenestada ning hautada võiga pehmeks.
Läbi sõela surutud leigele kõrvitsapudrule lisada vees lahustatud pärm, suhkur, sool, riivitud sidrunikoor, rosinad ja nii palju nisujahu, et tekiks kõva taigen.
Lasta taignal soojas kohas kinnikaetult kerkida.
Vormida väikesed pätsikesed, lasta uuesti kerkida.
Määrida lahtiklopitud munaga, riputada soovi korral peale mandleid ja küpsetada kuumas ahjus kuldkollaseks.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Efka 01.okt 2004 19:15
Magedad ning oleks võinud magusamad olla. Rosinaid ka vähemalt topelt kogus.
1