Peotoidud  » Jõulud

Täidetud pardipraad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike jōuluraamat Autor: Triinu
Jõulupraad, millele lisandiks sobivad hästi ahjukartulid.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhastatud part pestakse, kuivatatakse ja hõõrutakse seest soolaga.
Õunad tükeldatakse janing segatakse hakiyud sibula, hapukapsa ja pestud rosinatega.
Part täidetakse tihkelt ja avaus õmmeldakse kinni.
Tõstetakse äärisega pannile, vesi või leem valatakse juurde ja küpsetatakse praeahjus, aeg-ajalt kastetakse praeleemega.
Kui praad on valmis, tõstetakse see vaagnale ja tükeldatakse.
Leemest valmistatakse kaste, lisades hapukoorega segatud jahu ja keetes 3 - 5 minutit.
Lisandiks ahjukartulid. NB! Ahjukartulid tulevad ilusad pruunid, kui need üle võõbata toiduõliga ja koos soolaga puistada peale punast pipart.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa