Peotoidud  » Jõulud

Rabarberipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht 24/01 Autor: Marit
Süüa võiks pirukat soojana vanillikastmega. Hilissuvel võib lisada mustikaid ja sügisel õunaviile.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Või ja suhkur hõõrutakse vahule, lisatakse sõtkudes munad.
Küpsetuspulber segatakse jahuga.
Jahu lisatakse vähehaaval taignale (2/3 jahu kogusest võib asendada peene herkulaga või 1/3 osas nisukliidega).
Viimasena segatakse ettevaatlikult piim ja taigen, valatakse ahjuplaadile.
Tükeldatud rabarber pannakse taignale.
Peale raputatakse vanillisuhkrut, soovi korral kaneeli ja suhkrut.
Juhul kui on rabarber väga mahlane, võiks peale raputada ka veidi jahu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rapuntsel 18.juuni 2010 13:23
Nii minu kui külaliste absoluutne lemmik! :)
1