Peotoidud  » Jõulud

Aprikoosikoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Kaunid aprikoosikoogid
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Töötle suhkruga segatud jahu ja külm margariin mikseriga tükiliseks seguks.
Tilguta vesi taigna hulka ja töötle taignat veel mõni sekund.
Vajuta taigen palliks, suru see lamedaks, mähi kilesse ja lase külmkapis 2 tundi seista.
Tõsta jahtunud taigen jahuga üle riputatud töölauale ja rulli võimalikult õhukeseks.
Võta ümmarguse vormi abil umbes 15 cm läbimõõduga kettad, aseta igaühele 3-4 nõrutatud ja kuivaks patsutatud aprikoosipoolikut.
Tõsta taigna servad poolenisti aprikooside peale ja küpseta 175 °C juures umbes 25 minutit ehk kuni taigen on pruunistunud ja läbiküps.
Lase restil jahtuda; sõelu pinnale ohtrasti tuhksuhkrut.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa