Peotoidud  » Jõulud

Karude meekook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: maiasmokk ise
Hapukoorekook
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Munad suhkruga lahti kloppida, segada sulatatud või ja soojendatud meega.
Lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja sõtkuda valmis kõva taigen.
Taigen rullida õhukeselt plaadile, sellest saab kaks üsna suurt plaaditäit.
Küpsetada kook helepruuniks.
Kook lõigata neljakandilisteks tükkideks.
Koogitükid poolitada, poolte vahele määrida täidis ja lasta koogil seista 1-2 ööpäeva.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piyush 17.veeb 2014 08:24
An intinlegelt point of view, well expressed! Thanks!
Nele 06.okt 2012 16:33
Mis temperatuuri juures ja kui kaua seda küpsetama peab?
tiina 11.aug 2012 12:03
Mina tegin täpselt retsepti järgi ja jäi väga maitsev kook!
ahjualune 09.aug 2010 21:07
nii hea see min u lemmik kook poest oli aga nyyd oskan isegi seda teha nuu super minu pere lemmik ma tegin niikui tordipöhja ja siis tegin ta kräsupea tehnikas valma et ikka ruttem imbuks :Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y-
:A:O:P
täistera 04.jaan 2009 20:55
Olen nüüd paar korda teinud, katsetanud nii ja naa. Ja tulemus on see, et alla kahe kilo hapukoore varuta ei hakka mune kloppimagi :D Ja peale sobib seesama hapukoor ja mustikad. Nämmmmmmmmmm.
täistera 11.nov 2008 18:39
Tegemise ajal olin alles tulemuse suhtes kahtlev, kuid nüüd (kui kook otsas) enam ei kahtle. HEA.
KoogiTegija 03.nov 2008 14:06
Väga hea kook tuli, tegin ilma hapukoort vahele panemata, super. ;)
koogimeister 12.märts 2008 21:53
aga tehke hoopis topeltkogus taigent, jagage neljaks võrdseks osaks ja küpsetage iga osa eraldi kihtidena, kihtide vahele pange hapukoore, kakao ja suhkru segu. laske 1 päev seista ning siis peale vahukoort ja puuvilju. väga hea!
ukam 17.sept 2007 09:14
kui palju seda jahu siis panite????
JKEst 01.juuni 2005 01:09
olen nous koigiga! Vaga maitsev kook! Jahu tuleb toesti vahem panna...vastasel juhul tuleb kova kupsis hoopis valja aga ega see ka paha pole;)
laukko 14.mai 2005 18:13
paps käis sahvris äärt maitsmas ja käskis koogi ära peita, et saaks üksi salaja söömas käia!
pillweke 01.mai 2005 18:49
kook oli imehää..... kuid jahu tuleb tõesti vähem panna.... aga muidu imeline...!!!!!!
kiisukas 21.veeb 2005 16:09
väga väga hea kook, aga see on tõeliselt magus.
Aleksandra1 03.jaan 2005 10:12
Kook tuli hea. Jahu tuleb lisada vähem.
Ema 20.dets 2004 11:14
Hapukoore täidisele olen lisanud ka vaniljet ning sidrunimahla.Olen kasutanud ka täidisena alma jogurteid.
kätt 09.dets 2004 12:37
Nämm! Ise panin jahu vähem, tuli selline mõnusalt veniv taigen. Ja kakaod panin kah, et tuleks pruun kook. Küpsetasin ümmarguse vormi sees ja pärast lõikasin 3-ks kihiks. Igaks juhuks niisutasin veel kihte hapu mahlaga, et mahlasem saaks. Eriti pidulikul juhul võib kaunistada vahukoorega + veel igasugu lisandid. Ainuke miinus selle koogi juures on, et peab tõesti päevakese ootama, enne kui sööma saab hakata :(
1