Peotoidud  » Jõulud

Suur kirsi-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Toidutare
Isuäratav küpsetis
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahu segada küpsetuspulbriga, ülejäänud taignakomponendid sisse sõtkuda ja taigen külma tõsta.
Valmistada kate: kohupiim suruda läbi sõela, lisada suhkur, hapukoor ja muna ning segu vahule hõõruda.
Taigen rullida 1 cm paksuselt välja, asetada rasvainega määritud ja riivsaiaga ülepuistatud plaadile, tõsta sellele kohupiimakate, panna peale kirsid, need kergelt kohupiima sisse suruda.
Riputiseks vajalikud ained hakkida sõmeraks puruks ja puistata kirsside peale.
Kooki küpsetada 220 kraadises ahjus umbes 45 minutit.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Päike 13.veeb 2013 15:47
Ainult üks muna kohupiima sisse?
Marge 19.nov 2012 22:07
Päris hea, tegin küll 26 cm vormis, selle jaoks oli kogus ehk liiga suur, kuid 15 minutit küpsetusaega pikendades küpses ilusasti ära. Kasutasin ricottat ning kirsside kõrval ka veidi vaarikaid ja punaseid sõstraid.
Roxy89 24.juuli 2009 14:39
Ülimaitsev ja mõnus kook. Kodused kõik kiitsid ning see kadus paari tunniga laualt. :) Tegin külla minnes sõbrantsile ka kaasa..ka seal peres kuulsin palju kiiduavaldusi. Soovi-
tan soojalt! :D
trintsu85 26.mai 2008 21:36
liiga hea lihtsalt :)
Sirts23 12.juuni 2007 15:35
mitte ise vaid ISU otsa ei saa...sry:)
Sirts23 10.juuni 2007 23:44
aaretult hea! ma juba aastaid seda teinud ning ise otsa ei saa...kohe jubedalt hea on!
toorjuust 22.okt 2005 00:01
väga isuäratav tundub proovin teha homme
1