Peotoidud  » Jõulud

Datlikook II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Toidutare
Huvitav vormikook
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Datlid keeta väheses vees koos suhkruga pehmeks, suruda puulusikaga ühtlaseks massiks. Saadud keedisele lisada sulatatud margariin, lahtiklopitud munad ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Taigen tõsta hoolikalt määritud vormi ja küpsetada nõrgas kuumuses umbes 45 minutit. Koogi küpsust kontrollida kuiva puutikuga. Jahtunud kook lüüa vormist välja ja puistata üle tuhksuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
rail 16.juuli 2007 15:09
Superhea kook. Sain seda õe juures ja tal oli sinna peale tuhksuhkru asemel pandud toorjuustu kreem(õhuke kiht).Ja ta pani taignasse pool klaasi suhkrut 1 klaasi asemel, muidu oleks saanud ülimagus. Ütles veel , et kui lasta järgmise päevani seista jahedas siis saab veel mahlasem.
swordlily 12.apr 2006 17:49
v hea
lutikaliisu 13.märts 2006 09:49
Olen teinud juba 3 korda.Omapärase ja huvitava maitsega.Üsna magus ,meenutab veidi iirise maitset.Meeldiv keeksitaoline küpsetis külalistele kohvi juurde .
1