Peotoidud  » Jõulud

Halvaa-rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Triinu
Lisandiks sobib vanillikaste või jäätis
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta ahi 180 kraadini.
Vahusta toasoe või ja suhkur.
Lisa muna vanillisuhkur, jahu ja vesi.
Suru taigen võitatud pirukavormi põhja ja äärtesse.
Pudista põhjale halvaa ja lao peale tükeldatud rabarber.
Sulata või ja nirista koogile.
Puista üle kaneeli-suhkruseguga.
Küpseta 30 minutit.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katjusha 12.veeb 2011 01:50
meie pere lemmik ja koikidele kylalistele alati vaga maitsenud, magustoidulaualt alati esimesena lainud!
vmustankin 20.juuni 2009 19:18
ei maitsenud
Piret 20.mai 2008 15:11
No nii... proovisin... See kook on liiga magus, liiga rasvane, Õudne kaloripomm. Pole vaja üldse panna nii palju võid, milleks sinna peale nõristada seda võid? Halvaad on liiga palju sellise koogi jaoks ja muudab selle vastikult läilaks. Pealegi soojalt süües pole see halvaa üldsegi hea. Ja kui järgmisel päeval külmkapist kooki võtta siis on põhi jällegi kivikõvaks muutunud. Milleks lisada vett? täiesti ebavajalik. Tore kui Teile maitseb.
carina20 30.mai 2006 11:16
Arvan et see kook peaks väga maitsev tulema,täna proovin järgi;)))
katjusha 02.juuli 2005 05:36
Super hea! :)
1