Peotoidud  » Jõulud

Koorene kalamarjatarrend

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järmise päevani.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 12 tundi tarretumiseks


Pane zhelatiinilehed 5-10 minutiks külma vette, pigista kuivaks ja lahusta kuumas sidrunimahlas. Vahusta koor ja sega selle hulka hapukoor, veidi jahtunud zhelatiinilahus, hakitud sibul ja till, sool, must pipar ja kalamari. Vala segu väikesesse, umbes 7 dl mahutavasse vormi või kaussi ning pane külma tarduma. Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järgmise päevani. Löö tarrend välja suuremale serveerimisvaagnale ning pane selle ümber sidruni- ja kurgiviile, tomatisektoreid ja tilli. Paku tarrendit eelroana koos keedetud kartulite ja leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa