Peotoidud  » Jõulud

Kaneelikook

Keskmine hinne: 3.6 Allikas: Eesti Naine
Lihtne kook, kuhu kihtide vahele on raputatud kaneeli-suhkrusegu.
Valmistusaeg:

taina valmistamine + 60 minutit küpsemist

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Määri väike, 22 cm läbimõõduga koogivorm margariiniga. Vahusta toasoe või suhkruga hästi kohevaks, lisa vahustamist jätkates ükshaaval toasoojad munad. Sega kuivad ained omavahel ning sega nad tainasse vaheldumisi hapukoorega. Kalla kolmandik tainast vormi ja raputa vahele suhkru-kaneelisegu. Jätka samal viisil veel kaks korda. Küpseta ahju alumisel siinil 175 kraadi juures 60 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri veidi jahtunult.
Lisandid
Kohv, tee.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maarja 14.aug 2016 20:29
Väga hästi sobib kevadel ka koos rabarberitega. Tuleb hea mahlane.
Jaana 10.mai 2012 19:30
Mul tekkis just suur koogiisu aga kurvastuseks avastasin, et pärmi kodus pole. vaatasin oma kapid toiduainetest üle ja panin google otsingusse kaneelikook. See retsept tundub üsna isuäratav, sestap lähen nüüd ja proovin teha!
Ketlin 22.aug 2011 18:27
Tõesti hea kook! Soovitan minagi :)
_Marianne_ 09.sept 2006 22:45
See on tosiselt hea kook! Ja väga kerge ka! Soovitan!
1