Peotoidud  » Jõulud

Mahlane pirnikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kook, mida võid teha nii värskete pirnide kui ka pirnikompotiga. Fariinsuhkur annab sellele võrratu karamellimaitse.
Kogus: 1 portsjon
Määri lahtikäiv tordivorm võiga ja raputa üle jahuga. Nõruta pirnid ning lõika viiludeks. Vahusta suhkur ja või ning lisa pidevalt edasi vahustades ühekaupa munad. Sega kuivained ja lisa munavahule. Kalla kolmandik tainast vormi, selle peale viilutatud pirnid ja kõige peale ülejäänud tainas. Küpseta ahju alumisel siinil 175 kraadi juures tund aega. Lase koogil vormis jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 06.dets 2009 18:39
huvitava maitsega oli... aga ikkagi vaga hea..
1