Peotoidud  » Jõulud

Sealiha mustade ploomidega

Keskmine hinne: 3.35 Allikas: Pereköök
Mustade ploomidega täidetud sealiharull koorekastmes. 
Valmistusaeg: üle 60 min

Leota ploome 1 tund külmas vees. Pese liha, kuivata ja tee keskele pikkupidi sisselõige. Nõruta ploomid ja pane sisselõikesse. Seo rull kokku. Maitsesta soola, pipra ja ingveriga. Sulata või ja pruunista liharull selles. Lisa puljong ning küpseta rulli ahjus 175 kraadi juures 60 minutit aeg-ajalt puljongiga kastes. Kastme valmistamiseks lisa küpsetusleemele koort. Maitsesta soola, pipra ja ingveriga. Lõika rull viiludeks. Serveeri soojalt kastmega. Serveeri soojalt koos kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nomnom 24.dets 2012 11:47
Väga maitsev praad! Väga palju annab ikka juurde see, kui liha korralikult ära kuivatada, maitsestada ning siis pannil särisevas võis kuldpruunistada. Ja teine hea nipp on kasutada puljongit (mida muidu olen teadlikult püüdnud vältida, lisades smoorimiseks ja kastmiseks vaid vett), kuid kui kasutada võimalikult naturaalset puljongit, siis annab see lõpptulemusele ikka päris palju mahlasust ja maitset juurde. Rõõmsamat-
värvilisemat täidist soovides võib mõned mustad ploomid asendada aprikoosidega ;)
tammekad 29.nov 2012 00:28
Super maitsev liha tuli ja koorega kaste oli nagu rusikas silmaauku!
1