Peotoidud  » Jõulud

Punase kapsa vaht veiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas punase kapsa vaht punase veini ja pohlamoosiga. Valmistamisaeg määramata.

Puhasta punane peakapsas, pese ja riivi jämedalt. Sulata potis või, kuumuta selles kapsast ja maitsesta soola, kaneeli, nelgipulbri ning pipraga. Koori ja tükelda õun, lisa kapsale. Kalla peale puljong ja punane vein ning keeda u 1 tund. Püreesta supp saumikseriga. Vahusta munavalged ja jaota kahte ossa. Sega kulbitäis suppi ettevaatlikult ühe osa munavalgevahuga. Võta pott pliidilt ja sega teine osa vahustatud munavalgest kiiresti supisse. Kuumuta pidvalt segades keemiseni, klopi sisse munakollased. Jaota supp kohe taldrikutesse, kaunista roosa munavalgevahu ja pohlamoosiga. Serveeri kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa