Peotoidud  » Jõulud

Rabarberikook kookoshelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Maire Suitsu
Rabarberikook kookoshelvestega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta pehme margariin suhkruga heledaks vahuks, lisa ükshaaval vahustades munad. Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur omavahel ja sõelu munavahu hulka. Lisa 1 dl kookoshelbeid, sega kergelt. Viimasena lisa rõõsk koor ja õhukesed rabarberiviilud. Vala tainas võitatud ja kookoshelvestega ülepuistatud lahtikäivasse rõngasvormi. Puista peale ülejäänud kookoshelbed ja küpseta 175-kraadise ahju keskosas 45-50 minutit, kuni kook servadest lahti lööb. Serveeri kooki leigelt või jahtunult. Sobib nii kohvilauale kui ka järelroaks. Juurde võib pakkuda külma piima, vanillikastet, vahukoort või jäätist.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
to Maria 14.juuni 2010 23:29
mismõttes kuldkollase? minul kook ka ikka pruun pealt,maitse väge hea,kookoshelveste asemel veid rohkem jahu panin,mulle kookoshelbed ei maitse:)kaneeli panin ka
Maria 29.mai 2010 15:58
Siit ühe kommentaari pildilt küll kook iluäratav ei paista, Kas see tulebki selline tunepruun? Ma vist jään ikka oma ilusa kuldkollase koogi juurde
Sonera 22.juuni 2007 15:39
Tulin jälle retsepti piiluma, pere nõudis jälle sama koogi tegemist. Täna maitses kook veel paremini ;)
Sonera 21.juuni 2007 22:49
:) uus üritus, peab vist pildi tegema päris kirbu k....s :)
Sonera 21.juuni 2007 22:47
Pilt jäi maha sest oli liiga suur, üritan nüüd lisada ka pildi :)
Sonera 21.juuni 2007 22:40
Kook sai täna küpsetatud. Maitses hästi, sõime vaniljejäätisega. Ainult rasvainet (võid) panin 50g vähem. Ei juhtunud midagi :)
1