Peotoidud  » Jõulud

Memme õunakook

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: internetist Autor: Toidutare
Maitsev õunakook, õunad võib asendada rabarberi või karusmarjadega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Õunad kooritakse ja lõigatakse väikesteks tükkideks.
Munad vahustatakse suhkruga, lisatakse petipiim, pisut soola, söögisoodaga segatud jahu ja õunatükid.
Taigen valatakse võiga määritud ja riivsaiaga üleriputatud ahjuvormi ja küpsetatakse keskmise kuumusega ahjus 25-30 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pro 21.okt 2012 17:43
:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y-
:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y-
:Y:Y:Y
parchita 24.sept 2011 20:23
Väga lihtne kook! Proovisin ahju puudumise tõttu küpsetada mikrolaineahjus ja tuli täitsa hea. Tegin kaks kooki ja esimese puhul lootsin ikka koogi pruuniks küpsetada (ilmselt pole see mikro puhul võimalik) ja küpsetasin üle 20 minuti, mistõttu kook oli üpris kõva, aga teise koogi puhul olin targem ja lasin küpseda u 10 minutit ja päris hea tuli. Õuntele lisasin veel ka kaneeli ja hapupiima asemel kasutasin tavalist piima.
krihvi 06.dets 2008 08:48
mina varieerin pidevalt selle retsepti täidiseid - ei pane alati õunu. Viimsed korrad olen pidama jäänud variandi juurde, kus õunte asemel lisan tainasse peotäie rosinaid, teise seemnesegu ja kolmanda astelpajumarju. Tuleb selline kerge marja-seemne-rosina keeksi moodi ja on õudselt maitsev.
Jeny 26.okt 2006 23:03
Väga lihtne ja maitsev seejuures!
katjusha 17.märts 2005 16:48
Vaga hea ja vaga lihtne! Mina lisasin ountele veel enne tainasse panemist kaneeli ja suhkrut.
1