Peotoidud  » Jõulud

Karusmarjakook ehk tikrikook

Keskmine hinne: 3.27
Karusmarjad võib asendada rabarberi või õuntega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki või, jahu ja suhkur ühtlaseks taignaks, lisa küpsetuspulber ja pisut soola. Laota 2/3 taignast rasvainega määritud ahjuplaadile ning kata puhastatud tikritega. Eralda munavalged munakollastest ning klopi tugevaks vahuks. Sega täidise ained (k.a. munakollased) omavahel, kõige viimasena lisa vahustatud munavalged. Kalla täidis tikritele, peale raputa ülejäänud taignakolmandik. Küpseta 200 °C juures kuldpruuniks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kokok 22.märts 2012 11:00
loodan et tuleb hea tavaliselt on tulnud nämmma!
Triinu 25.aug 2011 23:17
SUPER hea kook tuli!
1