Peotoidud  » Jõulud

Rabarberi-karamellikook

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Terevisioon
Maitsev küpsetis
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi või ja tordipulber ühtlaseks tainaks.
Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupanni põhja.
Kuumuta ahi 175 kraadini.
Tükelda rabarberid ja sega suhkru ning kaneeliga.
Vala segu tainale.
Katte jaoks vahusta munad ja suhkur.
Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta.
Vala segu munavahu hulka.
Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber.
Lisa munavahu hulka.
Vala rabarberitele ja küpseta 25 minutit.
Lõika kook jahtunult ruutudeks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kati 01.juuni 2010 19:01
väga hea kook.. viib keele alla:P
1