Peotoidud  » Jõulud

Šokolaadiruudud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Sarapuupähklite ja šokolaadiga koogid. Antud kogusest saab 25 kooki.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ahjus küpseb umbes 30 minutit + ettevalmistus.

Kogus: 1 portsjon
Pane ahi kuumenema 175 kraadini ja keera küpsetuspaber plaadil servadega vormiks (22x22 cm).
Peenesta noaga sarapuupähklid.
Sega jahu hulka peenestatud pähklid, küpsetuspulber, vanillsuhkur ja sool.
Tükelda šokolaad ja sulata veevannis.
Vahusta või ja suhkur.
Lisa kloppimist jätkates muna.
Pane tainasse pehme šokolaad ja lõpuks jahusegu.
Pane tainas küpsetuspaberile ja küpseta ahju keskosas umbes 30 minutit.
Veidi jahtunult lõika kook ruutudeks.
Enne serveerimist raputa läbi sõela ruutudele tuhksuhkrut.
Šokolaadiruudud on kõige paremad küpsetamispäeval.
Kooki võib küpsetada ka määritud ja jahuga ülepuistatud 20 cm läbimõõduga vormis.
Sel juhul lõika kook sektorikujulisteks tükkideks.
Hea teada !
Serveeri jahtunult küpsetamispäeval.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
limpsu 15.jaan 2006 17:39
väga hää minu esimese sokolaadikoogi kohta.ma asendasin metsapähklid. kasutan seda retsepti kindlasti uuesti :P
1