Peotoidud  » Jõulud

Pahupidi rabarberikook

Keskmine hinne: 4.44 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Mandlitega rabarberikook.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Määri ümmargune 30 cm läbimõõduga vorm paksult võiga.
Puista vormi põhjale mandlilaastud ja rabarbri-suhkrusegu.
Vahusta või ja suhkur, lisa ükshaaval munad ja vahusta ühtlaseks massiks.
Sega ettevaatlikult juurde küpsetuspulbriga segatud jahu.
Vala tainas rabarbritele ja küpseta 180º C juures ahjus umbes 40 minutit, kuni kook on pruun.
Võta valmis kook ahjust ja jahuta.
Kummuta kook taldrikule (nii, et tainas alla jääks) ja puista peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Albert 17.nov 2015 16:25
400 g suhkrut,kook tundkus liiga magus olema.
Gerda 29.mai 2015 15:51
Lisasin rabarberitele ka kaneeli ja taignas kasutasin 4 väiksemat muna. Rabarbereid panin ka südamest. Väga väga maitsev kook tuli!
1