Peotoidud  » Jõulud

Rabarberikook kaerahelvestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Rabarberikook kaerahelveste ja kaneeliga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta munad suhkruga. Lisa sulavõi, veega lahjendatud sidrunimahl ja omavahel segatud kuivained. Sega tainas ühtlaseks ja vala võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi. Laota rabarbriviilud tainale ja puista suhkruga üle. Küpseta 25 minutit 175º C juures ahjus. Valmista kate. Sulata või potis, lisa ülejäänud katteained ja sega. Võta kook ahjus välja ja määri kaerakate koogile. Küpseta 200º C juures, ahjus 15-20 minutit. Serveeri jahtunult vanillikastme või -jäätisega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 09.märts 2012 18:14
tundub maitsev:A
1