Peotoidud  » Jõulud

Rabarberi-kohupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Rabarberikook kohupiima täidisega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega jahu, suhkur, küpsetuspulber, sooda ja vanillsuhkur. Näpi juurde või või margariin. Jaota purusegu kaheks. Lisa ühele purusegule munad ja hapupiim ning sega. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega täidiseained omavahel, laota tainapõhjale. Puista peale ülejäänud purusegust. Küpseta 200º C juures umbes 35 minutit, kuni kook on kaunilt kuldne. Lõika kook tükkideks ja kaunista rabarberiviiludega. Sellest retseptist saab suure ahjuplaadi täie kooki.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Virve 06.sept 2011 19:40
Wau, kui palju suhkrut! Kuid kogused tunduvad muidu ka suured. Tegu vist plaadikoogiga, kuid siiski...:O
eneli_ 08.nov 2009 13:40
Tegin õuntega. Muidu väga hea, aga natuke liiga magus, kuigi panin niigi taignasse 8 asemel 7dl suhkrut.
1