Peotoidud  » Jõulud

Rabarberi-purukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Lihne ja maitsev rabarberikook
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki hapukoor, margariin ja jahu puruseks. Suru 2/3 tainast ühtlaseks ja rulli küpsetusplaadile (soovi korral eelküpseta 10 minutit). Laota tainale rabarbritükid suhkruga ja puista peale ülejäänud tainapuru. Küpseta mõõdukas kuumuses, kuni puistesegu muutub helepruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 20.juuni 2011 14:18
Jah, mina teeks ka nii, et ainud ained segaks põhjaks ja puru jaoks segaksin 150g külma hakitud võid 100 g jahu ja 100 g suhkruga. See segu jääb sõmer ja küpseb kuldseks. Soovi korral võib purusegusse lisada ka kaneeli.
hankost 20.juuni 2011 13:43
Tekkis küsimus, kas see on ikka õige retsept purule? Proovisin, kuid hapukoor sidus taigna sitkeks massiks ja mingit puru ei olnud, kas hapukoore asemel ei peaks hoopis suhkur olema?
1