Peotoidud  » Jõulud

Rabarberikook III

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Rabarberikook kaneeliga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hõõru margariin suhkru ja soolaga vahule, lisa ükshaaval vahustades munakollased ja hapukoor. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa munavahule. Viimasena lisa kõvaks vahustatud munavalged. Määri pool tainast võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud külmale ahjuplaadile ja eelküpseta 10 minutit. Siis võta ahjust välja ja kata rabarbritükkidega. Puista peale suhkur ja riivitud sidrunikoor. Tõsta lusikaga peale ülejäänud tainas ja küpseta ahjus veel 30-35 minutit, kuni kook on pealt kuldkollane. Jahtunud koogile puista tuhksuhkru-kaneeli segu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mina 07.juuni 2008 18:04
Aga millal kartulitärklis tuleb panna
1