Peotoidud  » Jõulud

Rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Mure lehttainakook rabarberi ja mandlikreemiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rulli lehttainas 24x24cm suurusele ahjuplaadile ja määri pealt munaga. Tee ülejäänud tainast ääred, et rabarbrimass küpsemise ajal välja ei nõrguks. Pane 20 minutiks külma. Sulata potis mesi, lisa rabarbritükid, suhkur ja kaneel. Kuumuta 20 minutit ja lase seejärel veidi jahtuda. Torgi lehttainasse kahvliga augud ja küpseta 200º C ahjus 10–15 minutit. Purusegu jaoks haki toasoe või ja jahu ning lisa suhkur. Mandlikreemi jaoks vahusta toasoe või suhkruga, lisa sidrunikoor ja lahtiklopitud muna. Sega hulka jahvatatud mandlid ja jahu ning määri kreem eelküpsetatud põhjale. Kata jahtunud rabarbriseguga ning raputa peale purusegu. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa