Peotoidud  » Jõulud

Purukattega rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Postimees Autor: Toidutare
Muretainakook.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Rulli muretainas lahti ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
Suru taina servad ühtlaselt vastu koogivormi külgi.
Et tainas ei muutuks küpsetamise ajal püdelaks, kata koogi keskkoht küpsetuspaberiga, vala sellele nt kuivatatud herneid ja eelküpseta koogipõhja 10 minutit.
Eemalda herned ja paber ning vala eelküpsetatud põhjale rabarberi-suhkrusegu ja kattepuru.
Puru valmistamiseks mikserda jahu, suhkur ja pehme margariin.
Küpseta kooki veel pool tundi. Serveeri koos jäätise või vahukoorega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ilmatar 31.mai 2008 13:06
Tegin eile seda kooki - väga mõnus! Koguste suhtes improviseerisin, sest rabarbreid oli mul vähe alles, aga lisasin õunu. Ahjus hoidsin küll kauem kui pool tundi ja kuna mul on gaasiahi, siis ei oska täpselt arvata ka, mitme kraadi juures.
1