Peotoidud  » Jõulud

Rabarberi - purukook

Keskmine hinne: 2.88 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Rabarberikook kaneeliga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Rulli muretainas lahti ja kata sellega ahjuplaadi põhi ja servad.
Küpseta koogipõhja 10 minutit 180-kraadises ahjus (soovitavalt kata enne tainaplaat küpsetuspaberiga ja nt kuivatatud hernestega, siis ei tõmba tainas kokku).
Puhasta ja tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga.
Laota eelküpsetatud koogipõhjale.
Valmista purukate: haki omavahel jahu, suhkur ja pehme margariin.
Küpseta 180-kraadises ahjus pool tundi.
Serveeri jäätise või vahukoorega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa