Peotoidud  » Jõulud

Klassikaline kanamaksapasteet

Keskmine hinne: 3.5
Maitsev võileivakate.
Tükelda kanamaks ja hauta vähese võiga. Lisa hakitud sibul või porru ning kuumuta üheskoos, kuni sibul muutub klaasjaks. Jahuta segu ja aja kaks korda läbi hakkmasina kõige peenema sõela. Vahusta ülejäänud või, lisa maks, vedelik ja maitseained. Klopi üheskoos heledaks ja kergeks. Tõsta valmis pasteet vormi või kaussi, hoia külmas. Lauale andmisel löö pasteet vormist välja või võta vormist ümmargused pasteedikuulid kuuma vette kastetud teelusikaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rändur 12.veeb 2012 09:02
Minu meelest oleks selle retsepti puhul paras kogus võid 100g.
toodu 11.veeb 2012 20:24
Kas seda võid peab ikka 350 grammi olema? Tegin just ja või maitse käib üle. Kusjuures panin veel ca 100 grammi vähem. Samas võrdlesin teisi retsepte ja rasva kogus on suur, kuid maitse kannatab selle all.
1