Peotoidud  » Jõulud

Juustu-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev küpsetis
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki või näpi margariinitükid kuivaintega segamini, lisa veidi hapukoort.
Suru taigen ümmarguse pirukavormi põhjale ja servadele.
Haki sibulad peeneks, hauta paksupõhjalises anumas koos võiga väga madalal kuumusel kuldkollaseks (15-20 min), lase jahtuda.
Lisa lahtiklopsitud munad, juust ja maitseained, tõsta täidis vormi.
Küpseta ahju keskosas 175-200 kraadi juures 30-40 minutit, kuni servad on läbiküpsed, täidis hüübinud ja kenasti pruunistunud.
Säilita toatemperatuuril!
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hexy 13.apr 2008 10:02
väga hea pirukas
1