Peotoidud  » Jõulud

Pidupäeva meekook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Meekook rosinate ja kakaoga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sulata ja jahuta mesi, või ning suhkur.
Lisa maitseainete ja kakaoga segatud jahu, siis muna ja rumm.
Jaota taigen kaheks osaks, rulli mõlemad osad 1 cm paksuselt lahti.
Tõsta üks pool võiga määritud plaadile, selle peale laota valmissegatud täidis.
Kata pealt teise taignapoolega ning küpseta keskmiselt kuumas ahjus umbes 30 minutit.
Lisa tuhksuhkrule keev vesi ja hõõru võõp siledaks ning läikivaks, seejärel määri koogile.
Lahti lõika kook alles jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa