Peotoidud  » Jõulud

Porgandikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Porgandikook kohupiimakattega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Vahusta munad suhkruga. Sega omavahel kuivained ning lisa taignasse koos sulatatud või, ananassi ja porgandiga. Vala taigen võiga määritud pannile ning küpseta 200°C kuumuses 20-25 minutit. Vedelda sulatatud juust, kastes see plekktopsi sees kuuma vette. Lisa juustule kohupiim, tuhksuhkur ja vaniljesuhkur. Määri segu koogipõhjale ja lõika kook neljakandilisteks tükkideks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marja Liidja 06.märts 2010 18:55
Internet on hea asi, aga siin juhtub rohkem trükivigu ja apsakaid, näiteks praegu oli juust jäänud ainete loetelust ära ja ilmus nähtavaletööjuhendis - aga mis on kogus? Ehk täpsustatakse. Mõ-
nus kook, tahaksin veel teha mõningase vaheaja järel, parandustega. Mul tuli üks teisendus tahtmatult, sest ei pannud tähele ananassi (üldiselt on mul kunagisest kaalujägimise ajast alati väikesi ananassikonserve paar tükku kapis, ent hiljuti avasin viimase, mis oli seisma jäänud). Siis riivisin natuke õuna sisse. Vähendasin kogust poolele, mistõttu mune oli 2, mitte 1,5 ja kas sellepärast või mingil muul põhjusel ei kerkinud hästi. Kõik muud ained olid täpselt pooleks. Maitseaineid panin mitu (ka kardemoni ja ingverit) ja ettevaatlikult, sest mul on mõne retsepti järgi tulnud väga vürtsikas porgandikook, ent seekord jäi kook hele, kuigi kogus väike. Juust - võtsin 100 g Merevaigu, ei vajanudki vedeldamist, segunes hästi ja kate oli igatahes 100 protsenti õnnestunud. Järgmine kord teen ananassiga ja panen rohkem vürtse.
Heleri 07.okt 2008 16:21
Tõelistele magusasõpradele või suuremale seltskonnale, kus igaüks saab tükikesest isu täis. Ise võtan järgmine kord suhkrut vähemaks, aga muidu ikka väga jammmmmy.. sobib ka ilma glasuurita niisama keeksina :)
1