Peotoidud  » Jõulud

Napoleoni kook kiirtainast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: internet Autor: Toidutare
Kihiline kook kreemi ja keedisega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Margariin, jahu ja hapukoor segatakse taignaks ning pannakse tunniks ajaks külmkappi.
Siis jaotatakse taigen viieks võrdseks osaks, iga osa rullitakse hästi õhukeseks ning küpsetatakse ükshaaval ahjus helekollaseks.
Seejärel valmistatakse kreem.
Selleks hõõrutakse või suhkruga vahule, lisatakse suhkruga lahtiklopitud munakollased.
Kohvikoor või piim aetakse soojaks ning lisatakse lusikashaaval kreemile, samal ajal kreemi edasi vahustades.
Kõige alumisele koogikihile määrime keedist, teistele kreemi.
Servade tasandamisest üle jäänud puru puistame koogi pinnale.
Valmis koogil lasta mõned tunnid jahedas seista, et kreem ja keedis saaksid sisse imbuda.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
dzen 15.juuli 2007 19:08
ei jää vedel kui keskimsel tulel kreemi keeta ja koguaeg segada.
opossum 19.märts 2006 14:49
kreem on vedel
1