Peotoidud  » Jõulud

Porgandiquiche seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Porgandipirukas marineeritud shampinjonidega. Küpsetis kaalukatele. TST 28
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega kokku jahu, margariin, sool ja munakollane ning vormi kätega kiiresti ühtlaseks tainaks.
Aseta 30 minutiks külma.
Lõika porgandid viiludeks ja hauta soolaga maitsestatud vees 5 minutit.
Sega munad piima ja peterselliga ning maitsesta muskaatpähkli, soola ja pipraga.
Jaga muretainas neljaks osaks, rulli laiali ja tõsta nelja väikesesse ahjuvormi.
Aseta peale porgandiseibid ning vala üle muna-piimaseguga.
Küpseta 200-kraadises praeahjus 25-30 minutit.
Lõika seened pooleks, kuumuta pannil puljong ja hauta selles seeni 3 minutit.
Lisa balsamäädikas, suhkur, tshillipulber ja ürdid ning lase seentel 30 minutit segus seista.
Serveeri seeni koos porgandiquiche´ga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa