Peotoidud  » Jõulud

Hakkliha-seenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Muretainapõhjal lahtine pirukas.
Valmistusaeg:

tainas peab jahedas seisma 30 minutit, ahjus küpseb ka umbes 30 minutit

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Või hakkida jahuga sõmeraks, lisada ülejäänud ained ja tainas valmis sõtkuda.
Lasta tainal pool tundi jahedas seista.
Sibul peeneks hakkida, hautada võis helekollaseks, lisada hakkliha, suruda segu kahvliga ühtlaseks ja kuumutada, kuni kaob liha punane värvus.
Nüüd lisada hakitud seened, kuumutada läbi, segada sisse tomatipasta, maitsestada soola ja paprikaga.
Jahtunud segusse segada jämedal riivil riivitud juust.
Tainas rullida, tõsta lahtikäiva vormi põhja ja tainaservad veidi kõrgemaks suruda.
Kate laotada taina peale, sellele valada soolaga maitsestatud muna-piimasegu.
Küpsetada umbes 30 minutit keskmise kuumusega ahjus.
Lauale anda kuumalt, peale puistata hakitud maitserohelist.
Serveerida kohe pärast valmistamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa