Peotoidud  » Jõulud

Ahjus küpsetatud seafilee

Keskmine hinne: 3.62 Allikas: Suur jõuluraamat. Autor: kata
hea panna peolauale või jõululauale.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
1. sega vürtsisegu. jahvata kõik ained peeneks. aseta filee nõusse ja kalla peale vein. lisa 1/3 vürtsisegust marinaadile j lase vähemalt 4 tundi või üle öö külmkapis seista.
2. kuivata filee ja määri selle pind sinepiga. kalla peale vürtsisegu.
3. tõsta fille küpsetuskoti. lisa vesi. küpseta 200-kraadises ahjus ahjus 25 minutit.
4. valmista kaste. vala fileest välja valgunud vedelik läbi sõela keedunõusse ja lisa vein või mahl. keeda vedelikku kuni sellest on pool alles. lisa kuumale vedelikule koor ja kastmepaksendaja. maitsesta kaste mee ja rosee pipraga. sega ja lase hetk haududa.
5. enne serveerimist nõruta osa kastmest fileele. kaunista rosee pipraga.
Hea teada !
Sea välisfilee (u 2 kg ) küpseb 200º C juures ahjus u 1 tund ja 15 minutit.
Lisa algul küpsetuskotti 2 dl vett.
Enne serveerimist nõruta osa kastmest fileele . kaunista rosee pipraga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pensionär 20.jaan 2007 12:56
Resultaat on kindlasti hea aga peab siis neid maitseaineid nii tohutult palju olema??? Ehak aitab ka kui valida osa ettekirjutatud vürtsidest.
ronamer 04.dets 2005 00:23
kindlasti tuleb sellest hõrk roog. Kasutan ka ise hästi palju praekotis küpsetamist, et ei peaks liigselt Fairyt kasutama!
1