Peotoidud  » Jõulud

Rabarberi-plaadikook

Keskmine hinne: 1.83 Allikas: Sirje Rekkor
Pärmitaignapõhjal rabarberi-plaadikook.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Segada pärm leige piimaga vedelaks ja hoida senikaua soojas, kuni pärm hakkab käärima.
Lisada teised ained ja sõtkuda sitke taigen, mis käte küljest lahti lööb.
Lasta taignal 1 tund soojas kohas kerkida.
Kerkinud taigen rullida jahuga üleriputatud laual õhukeseks ja asetada ahjuplaadile.
Taignaservad suruda veidi kõrgemaks.
Katte valmistamiseks segada väikesteks tükkideks lõigatud rabarber ja suhkur hapukoore, lahtiklopitud munakollaste ning kartulijahuga.
Soovi korral lisada pestud ja nõrutatud rosinad.
Viimasena lisada vahustatud munavalged.
Tõsta täidis ahjuplaadile ja küpsetada 200° juures helepruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa