Peotoidud  » Jõulud

Paprika-seenepirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Selle mahlaka ja hõrgu maitsega piruka koorik on kerge ja pehme nagu pannkook. Värvika täidisega pirukas küpseb ahjus toredasti krõbedaservaliseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega muna ja piim, lisa jahu, sool ja pipar.
Sega taigen ühtlaseks.
Sulata rasvaine, vala tilgake sellest ümmargusse pirukavormi ja määri vorm sellega.
Ülejäänud rasvaine sega taignasse ja pane taigen enne küpsetamist 10 minutiks seisma.
Koori sibul ja lõika rõngasteks.
Poolita paprika, puhasta seemnetest ja lõika ribadeks.
Seened tükelda vajadust mööda.
Kalla taigen vormi ning laota tükeldatud köögivili ja seened taignale.
Küpseta pirukat 225° juures ahjus 35-40 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa