Peotoidud  » Jõulud

Jõulusaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: Esta
maitsvad koogikesed jõululauale, mille valmistamist alusta juba 1 päev varem. kokku u 20 saiakest.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Näpi või ja jahu (mille hulka on segatud küpsetuspulber) teraliseks. Sega hulka kohupiim ka hapukoor. Pane taigen külmkappi ja seal ta võiks olla järgmise päevani. rulli taigen suureks 1/2 cm paksuseks plaadiks. Keera servad keskele ja siis veel pooleks. Pane 20-30 min külmkappi. Rulli ja keera veel 3-4 korda kokku. Pärast viimast rullimist (taigna paksus u 1/2 cm)lõika terava noaga nelinurksed tükid. Tõsta lusikaga ploomikeedist keskele ja keera tähekujuliseks. Lase saiakestel enne küpsetamist jahedas seista. Määri munaga ja küpseta 225ºC juures ilusaks kuldkollaseks  u 10 min.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa